2024. április 18.
 
     
 Szavazás
Készüljenek-e újabb bordányi filmek?
Igen, eddig mindet láttam!
Legyen, kíváncsi lennék rá
Maximum az alkotók örömére
Felesleges, senki nem nézi
 
 Rólunk írták
Flashmob magyar módra a lapuai piactéren
Határon átnyúló civil együttműködés (videóval)
KUSZA kirándulás Székelyföldre
-->régebbi cikkek
 

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma támogatásával készült el.

telecity.hu


2017.09.27 Cikk küldése e-mailben
Fiataloknak szóló képzés, és pénz a programjaikra    



A Morajlás program keretében szervez képzés-sorozatot a bordányi Kulturális és Szabadidős Egyesület a Mórahalmi járásban élő fiatalok számára. A járásból harminc fiatal vehet részt az ingyenes programon, amelynek célja, hogy egyrészt megtalálják azokat a fiatalokat, akik az adott településeken a legaktívabbak, legnagyobb hatással vannak a helyben élő társaikra, másrészt olyan fejlesztési folyamatban vehetnek részt, amely kimondottan a települési ifjúsági munkát erősíti. A képzési alkalmak során szakemberek segítségével fiataloknak szóló programokat tervezhetnek meg a résztvevők, amelyekhez még forrást is a projekt.
Replica Handbags Minden településről legalább egy 18 év feletti és kettő 15-18 év közötti aktív fiatal jelentkezésére számítanak, tudtuk meg Masir Norbert ifjúsági referenstől, aki a projekt egyik mozgatórugója. Elmondta, hogy a részvétel a fiatalok számára teljesen ingyenes, az ellátás, szállás, képzés díját a Szechenyi2020 pályázatnak köszönhetően biztosítani tudják a szervezők.
A képzések a tervek szerint október 1. és március 31. között valósulnak meg, a hat alkalomból négyet idén, kettőt jövő év elején szerveznek majd meg. A program helyszíne a Bordányi Ifjúsági Információs Pont közösségi tere, a szállást a Vadgesztenye Ifjúsági Közösségi Szálláshelyen biztosítják.
A jelentkezési határidő: 2017.10.15. Jelentkezni a greenoffice kukac bordany pont hu e-mail címen lehet. A részletekről a jelentkezőket a megadott elérhetőségeiken értesítiük majd. (A fotón a járás fiatal segítői egy domaszéki találkozót követően a kisvonatnál) Audemars Piguet Replica Watches



 
"Mikor lesz már Tablet-ás óránk?"
Mobilozz tanórán!!!
Köszönjük adód 1 százalékát!
A TeSzeddhez kapcsolódóan
Morajlás ifjúsági fesztivált szerveznek a fiatalok
Fekvőrendőrök vigyáznak a gyerekekre
-->hírarchívum
 
 
 
Folytatódjon-e egy hagyomány?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kemal Muratoğlu Paranormal Hikaye Dershane Ankara Ankara tercume mobil korku filmi Ankara Tercüme Bürosu Ankara Tercüme Büroları Yeminli Tercüme İngiltere Vizesi Ankara çankaya Tercüme Malta Dil Okulları