2024. július 24.
 
     
 Szavazás
Készüljenek-e újabb bordányi filmek?
Igen, eddig mindet láttam!
Legyen, kíváncsi lennék rá
Maximum az alkotók örömére
Felesleges, senki nem nézi
 
 Rólunk írták
Flashmob magyar módra a lapuai piactéren
Határon átnyúló civil együttműködés (videóval)
KUSZA kirándulás Székelyföldre
-->régebbi cikkek
 

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma támogatásával készült el.

 

A www.dalisz.hu internes oldal felhasználási feltételei:

Az Ön által látogatott weboldalt a Dél-alföldi Ifjúsági Önkormányzat (DALISZ) működteti.
A weboldal működtetőjének részletes adatai:
Székhelye: 6795 Bordány, Petőfi utca 22/1.
Képviselő neve: Juhász Anikó, elnök
Elérhetőségek: Telefon: (62) 588-131; Telefax: (62) 588-130; e-mail: office@dalisz.hu
Levelezési cím: DALISZ 6795 Bordány, Pf.: 13.
A weboldal használatával a jelen szabályzatban leírt használati feltételek automatikusan elfogadottaknak tekintendők, ezért kérjük, hogy azokat figyelmesen tanulmányozza át!

Regisztrációhoz kötött szolgáltatásokhoz fűződő adatok:
Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez (pl.: e-piac, e-tár,) felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A weboldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás teljes mértékben önkéntes. Az így keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük. A regisztráció során keletkező személyes adatok tekintetében az adatkezelő a Dél-alföldi Ifjúsági Szövetség, mely a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. Az működtető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személyeknek nem adja át.

Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amelyek más szolgáltatók weboldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért nem vállalunk felelősséget.

Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a működtető minden kártérítési felelősséget kizár.

A honlapon található cikkek és hírek ingyenesen és szabadon felhasználhatók, de kizárólag www.dalisz.hu, mint forrás feltüntetésével.

A működtető jogosult a jelen feltételek tartalmát saját hatáskörében bármikor módosítani, így javasoljuk, hogy a weblapot időről-időre ismét tanulmányozza át, hogy mindig a hatályos információk birtokában legyen.

A honlapon található fórum használatának alapelvei:
A Fórumban alapelvként minden vélemény és hozzászólás megjelenhet, azonban vannak többé-kevésbé tág morális, és ízlésbeli korlátok. A fórumba történő bejegyzéseket és topikokat nem moderáljuk, de előfordulhat, hogy egyes hozzászólásokat, topikokat kitörlünk. A hozzászólások és topikok törlésével csupán annyira avatkozunk bele a társalgás menetébe, amennyire az elengedhetetlen a kulturált, egymás érzékenységét és jogait szem előtt tartó kommunikáció elősegítésének érdekében. A törlésre elsősorban nem a hozzászólásban képviselt vélemény helyes voltát vagyunk hivatottak mérlegelni, hanem a hozzászólás hangnemét, a hozzászólás vagy topik esetlegesen jogsértő vagy törvénysértésre buzdító voltát. Fontos, hogy a beavatkozás célja nem az, hogy ne alakuljanak ki éles vagy akár durva viták: a cél csupán az, hogy a vita helyét ne vegye át a puszta szitkozódás, egymás vagy közéleti szereplők rágalmazása (nem tévesztendő össze a heves kritikával, az természetesen mindenkinek joga!) vagy az öncélú trágárság (nem tévesztendő össze a dolgok nevén nevezésével, azt természetesen lehet!).
Néhány jó tanács azoknak, akik szeretnék elkerülni, hogy hozzászólásaikat, topikjaikat töröljük:
•  Nem szabad sem másik felhasználó, sem bármely más ember személyiségi jogait megsérteni.
•  Nem ugyanaz egyes személyeket és személyek csoportját (csoportjait) szenvedélyes kritika szenvedő alanyává tenni. Egy-egy vélemény elfogadható lehet egy konkrét személyt illetően, embercsoportoknál (például: szőke nők, párt-szimpatizánsok, hírességek-rajongói, felekezetek tagjai, hajléktalanok, stb.) azonban alacsonyabban van a léc.
•  Nem szabad az alkotmányos rend vagy törvények megsértésére buzdító topikot nyitni vagy ilyen hozzászólást közzétenni.
•  A hozzászólásokban nem szabad semmilyen nyereségorientált vállalkozást, terméket, illetve szolgáltatást reklámozni, beleértve a nyereségérdekelt, bevétel-orientált weblapokat is. A nem nyereségérdekelt kezdeményezésekre ez nem vonatkozik.
•  Nem szabad más felhasználó vagy bármely közéleti szereplő nevével egyező vagy azzal könnyen összetéveszthető nicket választani. Az ilyen nevekkel történő hozzászólásokat törljük. Nem szabad tehát például "Sólyom László" néven hozzászólni, de "solyomlaszlo" vagy "solyom_laszlo" néven sem - kivéve, ha az illetőt ténylegesen Sólyom Lászlónak hívják. Természetesen mindenki hozzászólhat a saját polgári nevén akkor is, ha ugyanazon a néven popsztár, miniszter, futballista vagy szappanopera-színész is ismert, és egészen addig használhatja is a nevet, amíg egyszer meg nem próbálja magát "a másik" embernek kiadni.
•  Az oldal szerkesztői szívesen fogadnak hozzászólásokat az office@dalisz.hu e-mail címre, amelyekben felhívják figyelmüket egy-egy problémás hozzászólásra, más nevével történő visszaélésre.
Az oldal szerkesztői tévedhetnek, de a céljuk, hogy a Fórum megmaradjon a szabad kommunikáció egyik lehetőségének, eszközének - anélkül, hogy ezzel a szabadsággal bárki visszaélne.
A Fórumok regisztráció nélkül olvashatók, és lehetőség van regisztráció nélküli hozzászólásra is, a topikok készítéséhez azonban regisztráció szükséges. A regisztrációnak feltétele létező e-mail cím megadása. 14 éven aluli személy a törvény szerint nem regisztrálhat. A regisztrációs adatokkal a bordanynet.hu nem él vissza.
A Fórumokban megjelent hozzászólások sohasem tükrözik az oldal működtetőjének, és annak munkatársainak véleményét. A Fórumokban nem jön létre tanácsadói viszony sem a hozzászólók, sem pedig a hozzászólók és az oldal tulajdonosa között. A hozzászólások sohasem tekinthetők szakértői véleménynek, ezek tartalmáért az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget.

A Fórumokban megjelenő hozzászólások csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, illetve terjeszthetők, és kizárólag az oldal tulajdonosának írásbeli hozzájárulásával lehet őket felhasználni.
 
     
 
"Mikor lesz már Tablet-ás óránk?"
Mobilozz tanórán!!!
Köszönjük adód 1 százalékát!
A TeSzeddhez kapcsolódóan
Morajlás ifjúsági fesztivált szerveznek a fiatalok
Fekvőrendőrök vigyáznak a gyerekekre
-->hírarchívum
 
 
 
Folytatódjon-e egy hagyomány?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kemal Muratoğlu Paranormal Hikaye Dershane Ankara Ankara tercume mobil korku filmi Ankara Tercüme Bürosu Ankara Tercüme Büroları Yeminli Tercüme İngiltere Vizesi Ankara çankaya Tercüme Malta Dil Okulları